04 d’abril 2020

Tercera setmana de confinament

44 passes. És la màxima distància que tinc a casa sense repetir cap part de l'itinerari. La meva excursió més gran és el contenidor de la brossa de rebuig... és més llunyà que l'orgànic, el de paper, el de plàstic o el de vidre.

Ja no sóc treballador amb permís per deures inexcusables. Ara sóc treballador en teletreball... bé, com fins ara. Aquesta setmana ja m'he "txupat" tres minicursos de formació en teletreball per a personal de les administracions públiques. Un bon moment per a repensar com treballem.

El desbordament dels centres sanitaris està sent brutal. Ens arriben notícies de torns amb molta pressió: manca de material de protecció individual, manca personal, manca d'espai... i molta gent malalta.

Ens demanen que no sortim de casa, però això no vol dir que no pensem que en un moment o altre tornarem a sortir. I hem d'intentar mantenir una mínima condició física. Una de les noves funcions del menjador és la de gimnàs. D'aquí que estiguem aprenent a fer coses diferents: activitat física a través de les xarxes socials o App; o generar continguts d'activitat física per a compartir experiència que pugui servir a altres persones.

Seguim!!!