28 de març 2020

Segona setmana de confinament

Segona setmana de confinament. La primera va passar ràpida. Aquesta ja ens hem anat recol·locant. Sobretot per les notícies que ja no seran quinze dies sinó uns quants més. La propera data: 11 d'abril.

Tasques de la llar, reunions de teletreball, formació online, llegir un llibre, activitat física, algun joc de taula, les xarxes socials, sortir al balcó a aplaudir al personal sanitari, trucar o xatejar amb pares, germanes, amics... tot ajuda a passar el dia a dia.

Una oportunitat per aprendre, com per exemple a fer la compra online. Tanmateix, no és el millor moment. La saturació de la xarxa provoca que comencis a fer la comanda a les 9 del matí i no la puguis finalitzar fins les 9 del vespre. I la primera data de repartiment és d'aquí a una setmana!!!

Estem normalitzant hàbits i comportaments que cada dia són més restrictius. Ara ja no es tracta de rentar bé les mans. Ara es recomana sortir amb mascareta i guants. Els aforaments dels establiments de serveis essencials estan limitats. Hem de mantenir una distància entre les persones.

Però les notícies que ens arriben diuen que el nombre de persones infectades i mortes segueix incrementant-se. Els mitjans de comunicació, els polítics i els tertulians de torn es divideixen entre els que demanen unes condicions de confinament més restrictiu i els que no. I els científics, què diuen?!?!?!

Preparem-nos, encara tenim per a uns quants dies. Molta força al personal sanitari i aquell que ens abasteix d'aliments cada dia.

Salut i Molta Marxa!!!