02 de maig 2020

Setena setmana de confinament

Tota la setmana que en van plenes les xarxes socials. El desconfinament s'apropa. Ens començaran a deixar sortir una estona més llarga que no només per un grapat limitat de supòsits essencials.

Un munt de rumors: distàncies, temps, edats, mesures, indicadors...

Finalment ahir divendres s'aclareix amb la publicació del BOE: "Orden SND/380/2020, de 30 de abril, sobre las condiciones en las que se puede realizar actividad física no profesional al aire libre durante la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19".

  • Orden: o sigui, que ens ho ordenen...
  • Condiciones: o sigui, que no tenim llibertat de fer el que ens roti. Tenim un límit d'espai: el límit del municipi...
  • Se pueden realizar: o sigui, que no ens ho ordenen, no és obligatori. No sigui que ara tothom ho vulgui fer. Tot i que això ho haurien d'obligar. Hauria d'estar prescrit per les autoritats sanitàries amb caràcter obligatori...
  • Actividad física no profesional al aire libre: o sigui, que podem fer marxa nòrdica!!! Poc a poc. Primer, a veure si arribem a les 10.000 passes diàries. Al menjador i al balcó era una mica difícil...
  • Durante la situación de crisis sanitaria: durante... durante... durante... això és el que menys mola, que no sabem quan s'acabarà aquesta situació.

Per si teniu dubtes, aquí teniu les recomanacions d'Esports, les de Salut, les de Protecció Civil, les de l'Ajuntament d'Esplugues, les de la FEEC i les de l'Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya.

Doncs vinga, avui sortim. No sé quan aguantarem, però sortim!!!